جلسه شورای سیاستگذاری سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان برگزار شد

۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۱۲۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها کانون ها
دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در جلسه شورای سیاستگذاری سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان که با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر دیرباز، رئیس دانشگاه قم، مهندس عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر نوروزی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قم و اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره برگزار شد، عنوان کرد: باید تلاش کنیم که جشنواره های قرآنی در نهادینه کردن سبک زندگی قرآنی دانشگاهیان تاثیر ماندگار داشته باشند.

دکتر غفاری، رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره، ضمن تقدیر از دانشگاه قم برای فراهم کردن زمینه های برگزاری جشنواره، افزود: دانشگاه قم و فضای شهر قم به دلیل وجود پرخیر و برکت مزجع شریف حضرت فاطمه معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران، حوزه های علمیه، بیوت علما و مراجع تقلید فضای مناسبی برای برگزاری جشنواره های دینی و مذهبی است.

دکتر غفاری بیان نمودند: جشنواره قرآن و عترت وزارت علوم توانسته با گسترش حوزه های فعالیت خود سلایق مختلف فرهنگی و اجتماعی را به خود جلب کند و در نتیجه هر سال مخاطب این جشنواره افزایش پیدا کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر دیرباز، رئیس دانشگاه قم نیز، ضمن تشکر از اعطای میزبانی جشنواره به دانشگاه قم، اهتمام وزارت علوم به بحث های قرآنی را تحسین نموده و خواهان رونق بیشتر فعالیت های قرآنی با گستره تاثیرگذاری بیشتر در دانشگاهها شدند.

دکتر دیرباز، رئیس سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت د انشجویان تاکید کردند: قرآن مصداق حبل الله است که همه باید همراه عترت به این کتاب مقدس تمسک بجویند.

ایشان با نقل قول از مقام معظم رهبری در مورد توجه به جنبه های هنری قرآن کریم، تاکید کردند: اعجار قرآن جنبه های مختلفی دارد که یکی از مهمترین جنبه ها بعد هنری قرآن کریم است که در این جشنوراه هم سهم قابل توجهی از جشنواره به بخش هنری اختصاص پیدا کرده است.

دکتر دیرباز ضمن اعلام آمادگی همه ارکان دانشگاه در برگزاری جشنواره ای فاخر در حوزه قرآن و عترت، افزودند: شهر قم با توجه به ظرفیت های فرهنگی و مذهبی که دارد می تواند فراتر از ماموریت جشنواره، فعالیت های بیشتری را در حوزه قرآن و عترت در زمینه فرهنگ سازی قرآنی در دانشگاهها به انجام برساند.

در ادامه مهندس عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی گزارشی از فرایند برگزاری جشنواره و نحوه ارتقاء فعالیت های مرتبط با جشنواره در این دوره ارائه نموده و نیز دکتر نوروزی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قم نیز گزارشی از دبیرخانه جشنوراه مستقر در دانشگاه و فعالیت های صورت گرفته تا حال حاضر را ارائه نمودند.

در انتها نیز حکم دکتر دیرباز به عنوان رئیس جشنواره و دکتر نوروزی به عنوان دبیر جشنواره از سوی آقای دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و رئیس شورای سیاستگذاری سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان صادر و اعطاء شد.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم