نشست هم اندیشی بررسی فرآیندهای بین المللی سازی دانشگاه با حضور دکتر خانیکی برگزار شد

۲۴ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۳۱۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۳۷۸
نشست هم اندیشی بررسی فرآیندهای بین المللی سازی دانشگاه با حضور دکتر هادی خانیکی، معاونان، مدیران و کارکنان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، معاونت پژوهشی دانشگاه و مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه عصر یکشنبه 23 تیر 13698 برگزار شد.
نشست هم اندیشی بررسی فرآیندهای بین المللی سازی دانشگاه با حضور دکتر خانیکی برگزار شد

نشست هم اندیشی بررسی فرآیندهای بین المللی سازی دانشگاه با حضور دکتر هادی خانیکی، معاونان، مدیران و کارکنان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، معاونت پژوهشی دانشگاه و مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه عصر یکشنبه 23 تیر 13698  برگزار شد.

در این نشست که دکتر هادی خانیکی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر علومی یزدی معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر محمد امیرپناهی مدیر فرهنگی دانشگاه، دکتر هدی غفاری مدیر برنامه ریزی و نظارت فرهنگی واجتماعی دانشگاه، دکتر ماندانا تیشه یار مدیر هماری های علمی بین المللی دانشگاه و جمعی از کارکنان معاونت های این حوزه حضور داشتند پیرامون تعامل و هم اندیشی برای آموزش های فرهنگی در خصوص دانشجویان غیر ایرانی، برنامه های بین المللی ویژه استادان و دانشجویان ایرانی و خارجی، برندسازی فرهنگی و ... گفت و شنود صورت گرفت.

در ابتدای نشست دکتر هادی خانیکی در خصوص ارتباطات میان فرهنگی ضمن اشاره به زبان فارسی و فرهنگ مشترک میان ایران و افغانستان و سایر کشورهای همسایه به بیان تجربیات خود در این زمینه پرداخت. وی با تاکید به این نکته که ما باید بر اساس فرصتها می توانیم نگاه ارتباطی داشته باشیم و بر مبنای اشتراکات فرهنگی، زبانی، ادبی و ... که وجود دارد معاونت پژوهشی می تواند با کمک معاونت فرهنگی دانشگاه در چارچوب گفتگوی فرهنگها و تمدن ها به عملیاتی کردن این نوع تعاملات و روابط و بهبود آن بپردازد. 

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: همسایگان ما از نظر اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی می توانند برای ما آوردهایی داشته باشند و ما در پذیرش دانشجویان خارجی بهتر است این اولویت را به همسایگان نزدیک خود بدهیم و دلیل آن اشتراکات زبانی، فرهنگی، مذهبی و ادبی بین ملت ایران با آنهاست. وی در ادامه به برخی موارد و برنامه ها برای عملیاتی شدن اشاره کردند:

- چگونه می توان از استاد و کارمند  به عنوان کنشگران فرهنگی استفاده کرد؟

- نگاهمان به سویی برود که ظرفیت های تعامل را درک کنیم و بشناسیم.

- جایگاه فرهنگ، هنر، زبان و ادبیات را جدی بگیریم.

- در نظر گرفتن استاد مشاور به عنوان همراه در ترویج فرهنگ و زبان و تاثیر گذار بر دانشجوی خارجی

- اولویت خود را بر جذب دانشجویان یمن و لبنان قرار دهیم و دلیل آن قالب روابط فرهنگی است و در مرتبه بعدی از افغانسان و تاجیکستان و هند و ... که با فرهنگ ایران آشنا هستند.

- پیوند فرهنگ، آموزش و سیاستگذاری با هم می تواند به ارتباطات فرهنگی و انسجام آن کمک کند. 

- باید در مورد اقتصاد فرهنگ هم فکر کنید و حتی نشست جداگانه ای با این موضوع برگزار شود.

در ادامه معاونان، مدیران و کارکنان به ارائه نظرات، پیشنهادها و بیان تجربیات خود در خصوص  فرآیندهای بین المللی سازی دانشگاه پرداختند.



نظر شما :