حضور گروه جهادی شهید سعید انصاری بسیج دانش‌جویی دانشگاه علامه‌طباطبایی در مناطق جنوب کشور

۰۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۴۶۷ اخبار فرهنگی تشکل ها
گروه جهادی شهید سعید انصاری بسیج دانش‌جویی دانشگاه علامه‌طباطبایی در دو روز نخست سفر جهادی به استان لرستان، با حضور در معراج الشهدای اهواز و یادمان طلاییه، بار دیگر یاد و خاطره‌ی شهدای هشت سال دفاع مقدس را زنده کردند. کاروان جهادی بسیج دانش‌جویی دانشگاه علامه‌طباطبایی، پس از این به روستای دهپور بساط علی لرستان رفته و فعالیت جهادی خود را آغاز خواهند کرد.