هشت مقام اول در جشنواره رویش هفتم توسط دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی
در اختتامیه هفتمین جشنواره ملی رویش، دانشگاه علامه طباطبائی ضمن کسب مقام دوم در هفتمین جشنواره ملی رویش، با کسب ۸ مقام اول، رکوردشکنی کرد. ۶ کانون این دانشگاه بههمراه ۲ دانشجو مجموعا ۸ مقام اولی را برای دانشگاه علامه طباطبائی به ارمغان آوردند.
به گزارش معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی، افتتاحیه هفتمین جشنواره ملی رویش (جشنواره ویژه کانونهای فرهنگی، هنری، ادبی، اجتماعی و مذهبی کشور) چهارشنبه ۶ شهریورماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. دانشگاههای سراسر کشور در این جشنواره حضور پیدا کردند و از تهران هم دانشگاههای برتر آن از جمله دانشگاه تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبائی و... شرکت کردند. پنجشنبه ۷ شهریورماه روز اختتامیه این جشنواره بود که نتایج هم در پایان مراسم اعلام شد.
کانونهای کتاب و کتابخوانی، ایرانشناسی و گردشگری، قرآن و عترت، خبر و رسانه، صنایع دستی و هنرهای تجسمی و طنز و کاریکاتور دانشگاه علامه طباطبائی، در بخش کانونهای جشنواره مقام اول را کسب کردند و آرزو سبزوار قهفرخی در بخش شعر کلاسیک و محمدصالح رضاداد در بخش ایده برتر مقام اول را در قسمت فردی جشنواره کسب کردند. این دانشگاه مجموعا ۸ مقام اول را از آن خود کرد و همچنین بیشترین مقام برگزیده را بدست آورد.
این اتفاق بهنوعی رکوردشکنی دانشگاه علامه طباطبائی در کسب مقام اول است زیرا تاکنون به این تعداد مقام اول را کسب نکرده بود. در جشنواره سال گذشته ۴ مقام اول و ۱۰ مقام دوم و سومی سهم این دانشگاه از ششمین جشنواره ملی رویش بود اما امسال با کسب ۸ مقام اول بهترین عملکرد این دانشگاه از سالهای پیش رقم خورد.
دکتر غلامرضا غفاری در هفتمین جشنواره رویش ویژه دستاورد و توانمندیهای کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی سراسر کشور که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد با بیان اینکه کانونهای فرهنگی و دانشجویی در دانشگاهها پس از انجمنهای علمی، پرشمارترین مجموعه تشکلهای دانشجویی را به خود اختصاص میدهند، گفت: کانونهای دانشجویی در سرمایهآفرینی در دانشگاهها به ویژه سرمایهآفرینی فرهنگی حرف اول را می زنند و در حال حاضر بیش از ۳۲۰۰ کانون فرهنگی و دانشجویی در دانشگاهها فعالیت میکنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در ادامه افزود: در هفتمین جشنواره رویش، ۱۲۸۱ کانون از ۱۳۷ دانشگاه کشور حضور داشتند که توسط داوران خبره، توانمندی و آثار این کانونها، داوری و آثار منتخب برگزیده شد.
دکتر غفاری تاکید کرد: امیدواریم شاهد رونق بیشتر کانونهای دانشجویی در دانشگاهها باشیم اگر به معنابخشی زندگی دانشجویی قائل هستیم که باید باشیم، یکی از مجموعههایی که میتواند این امر را محقق کند، مجموعه کانونهای فرهنگی و دانشجویی است.
غفاری با بیان اینکه کانونها هویتآفرین هستند، گفت: ما وقتی صحبت از حوزه آموزش میکنیم، یک حوزه رسمی و تعریف شده است ولی وقتی دانشجو به صورت داوطلبانه فعالیت خود را شروع میکند، فعالیتش رسمی نخواهد بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم ادامه داد: بیشتر حوزه فعالیت دانشجویان در دانشگاهها، از کانونهای فرهنگی و دانشجویی آغاز میشود که این بسیار مهم است؛ براین اساس کانونهای ما برای دانشجو و دانشگاه هویتآفرین میشود.
غفاری افزود: وقتی دانشجویان در تشکلهای فرهنگی و دانشجویی فعالیت میکنند، سریعتر میتوانند پس از پایان تحصیلات، به فعالیتهای سیاسی و اجتماعی و دیگر فعالیتها در جامعه بپیوندند.
وی تأکید کرد: کانونهای دانشجویی و فرهنگی، تجلیگر فعالیتهای داوطلبانه هستند و هویت و اثرگذاری در بیرون دانشگاه دارند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با بیان اینکه فعالیت در امور دانشجویی، دانشجویان را از انزوا خارج میکند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این فعالیت داوطلبانه است، دانشجویان با محدودیتهایی که دارند، باید با سعهصدر برخورد کنند.
نظر شما :