سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۶۵۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها کانون ها
سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان تحت پوشش وزارت علوم تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه قم در ۳۴ رشته و ۶ بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری برگزار می شود.
سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

حجت‌الاسلام والمسلمین عسکر دیرباز، رئیس دانشگاه قم با اعلام این خبر اظهار کرد: سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور در ۳۴ رشته و ۶ بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری برگزار می‌شود. دیرباز با بیان اینکه این مسابقات در روزهای دهم و یازدهم مهرماه امسال در دانشگاه قم برگزار خواهد شد، تصریح کرد: حدود ۴۵۰ نفر از نخبگان قرآنی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، دهم و یازدهم مهرماه در این دوره از مسابقات حضور دارند.
به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه قم با بیان اینکه مسابقات بخش آوایی و معارفی به صورت حضوری است و شرکت‌کنندگان در مابقی بخش‌های مسابقات نیز آثار خود را قبلا ارسال کرده‌اند که در مرحله داوری است، تصریح کرد: مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره نیز روز پنجشنبه ۱۱ مهرماه با حضور یکی از مراجع معظم تقلید و برخی مسئولان استانی و حوزوی برگزار می‌شود.