چهارمین شماره دوفصلنامه "دانشگاه امروز" منتشر شد

۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۶۵۳ اخبار فرهنگی نشریات
چهارمین شماره دوفصلنامه دانشگاه امروز با موضوع "دانشگاه در ایران؛ ظرفیت های اکنون و فرصت های آینده"، در ۱۵۴ صفحه منتشر شد. دو فصلنامه دانشگاه امروز نشریه ای علمی، تخصصی است که توسط دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر می شود. هدف آن گشودن فضایی برای گفتگو، طرح و بحث پیرامون ابعاد فرهنگی و اجتماعی نهاد دانش و دانشگاه در ایران است.
چهارمین شماره دوفصلنامه "دانشگاه امروز" منتشر شد

چهارمین شماره دوفصلنامه دانشگاه امروز  با موضوع "دانشگاه در ایران؛ ظرفیت های اکنون و فرصت های آینده"، در ۱۵۴ صفحه منتشر شد. دو فصلنامه دانشگاه امروز نشریه ای علمی، تخصصی است که توسط دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر می شود. هدف آن گشودن فضایی برای گفتگو، طرح و بحث پیرامون ابعاد فرهنگی و اجتماعی نهاد دانش و دانشگاه در ایران است.

این شماره نشریه با بهره گیری از دیدگاه ها و نقطه نظرات اساتید و صاحب نظران حوزه آموزش عالی به بررسی وضعیت کنونی دانشگاه در ایران؛ آینده، مسائل و فرصت های آن در پرتو تحولات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی می پردازد. و در برگیرنده مطالب زیر می باشد:

- دانشگاه ایرانی؛ اقتضاهای امروز و افق های آینده.(میزگردی با حضور آقایان دکتر فراستخواه، دکتر خانیکی، دکتر فاضلی، دکتر غفاری و  خانم دکتر پارساپور)

- ماندگاری ارزشهای بنیادی دانشگاه

- دانشگاه در سه دیدگاه.

- رسالت دانشگاه پرورش انسان توسعه یافته.

- آیا نقد آموزش عالی ایران ممکن است؟

-آموزش عالی ایران چقدر در بحران است؟

- آیینه دانشگاه

- سه آفت علوم انسانی در ایران معاصر

- کلید گم شده اخلاق در نهاد دانشگاه ایران.

- زیست دوگانه دانشگاه، سرمایه علمی یا اداری؟

- نقدی بر رویکرد تاریخ پژوهی آموزش عالی در ایران.

- در دفاع از دانشگاه.

- دانشگاه کماکان دانشگاه است.

- چرا باید از دانشگاه دفاع کنیم؟

- زنان، تحصیلات دانشگاهی و جامعه.

- دستاوردهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از نگاه دختران دانشجو.

- چالش ها و چشم اندازه در آموزش عالی ایران.

- ضرورت بازاندیشی در الگوی آموزش عالی ایران.

- یادگیری تجربی، سیاستی دانشگاهی برای ایجاد دانش پایدار و کاربری.

- تدریس خلاقانه در زمانه غیبت حاضر.

چه بودگی و چه بایدی دانشگاه در ایران.(گفت و شنودی با بیژن عبدالکریمی)

اساتید، مدیران و صاحب نظران و علاقمندان به مباحث آموزش های عالی برای دریافت متن پی دی اف شماره مذکور می توانند به آدرس زیر مراجعه نمایند:

دانلود متن شماره چهارم دو فصلنامه دانشگاه امروز

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم