اسامی نهایی راه یافتگان به مرحله سراسری سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۶۹۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها کانون ها
اسامی راه یافتگان به مرحله سراسری سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان اعلام شد.

نتایج نهایی بخش های آوایی شامل رشته های تحقیق(برادران و خواهران)، ترتیل(برادران و خواهران)، دعا و مناجات خوانی(برادران و خواهران)، تواشیح(برادران) و اذان(برادران) و رشته های حفظ کل و 20 جزء و 10 جزء و 5 جزء به تفکیک خواهران و برادران و بخش معارفی شامل رشته های(آشنایی با احادیث اهل بیت (ع)، احکام، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با سیره معصومین (ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، پرسمان معارفی و سبک زندگی ایرانی و اسلامی و نیز بخش های ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری از سوی دبیرخانه مرکزی سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان اعلام شد.

لازم به ذکر است مرحله سراسری سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در روزهای 10 و 11 مهرماه سال جاری با حضور حدود 450 نفر دانشجوی برگزیده قرآنی در دانشگاه قم برگزار می شود.

زمان پذیرش: سه شنبه 9 مهرماه 1398از ساعت14

زمان اختتامیه: بعد از ظهر پنج شنبه 11 مهرماه 1398

اسکان برادران: قم. جمکران. میدان انتظار. بلوار انتظار. مجتمع فرهنگی آموزشی یاوران مهدی(عج)

اسکان خواهران: قم. میدان 72 تن. کیلومتر 5 کمربندی اراک(بلوار امام علی(ع)). جنب پمپ بنزین طلایی. مجتمع شاهد