استقبال فعالان فرهنگی از دانشجویان نو ورودی دانشگاه علامه طباطبائی

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۷۴۸ اخبار فرهنگی انجمن ها تشکل ها
آیین استقبال از دانشجویان نو ورود مقطع کارشناسی از سوی فعالان فرهنگی و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه با شور و اشتیاق برگزار شد.
استقبال فعالان فرهنگی از دانشجویان نو ورودی دانشگاه علامه طباطبائی

آیین استقبال از دانشجویان نو ورودی دانشکده های حقوق و علوم سیاسی، مدیریت و حسابداری، روانشناسی و علوم تربیتی، ارتباطات، ادبیات فارسی و زبان های خارجی، الهیات و معارف اسالمی، اقتصاد و علوم ریاضی، علوم اجتماعی، علوم ریاضی و رایانه، بیمه اکو دانشگاه عالمه طباطبائی در محل همان دانشکده برگزار شد.

در روزهای دوشنبه و سه شنبه، یکم و دوم مهر 1398 به هنگام ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی سال تحصیلی 98-99 فعالان فرهنگی دانشگاه و تشکلهای دانشجویی، کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی، انجمن های علمی دانشجویی و هیأت اصحاب عاشورایی با هماهنگی و نظارت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به عضوگیری از دانشجویان جدید و معرفی خود پرداختند.