۰۸ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۸۴۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها نشریات
خانه نشریات دانشگاهی نشست تخصصی نقد و بررسی نشریات دانشجویی ویژه صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران را سه ‌شنبه 16 مهر 98 از ساعت 10:30 تا 12:30 در تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌کند
 خانه نشریات دانشگاهی نشست تخصصی نقد و بررسی نشریات دانشجویی ویژه صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران را سه ‌شنبه 16 مهر 98 از ساعت 10:30 تا 12:30 در تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌کند.

به شرکت کنندگان گواهی حضور در کارگاه ارائه می‌شود. در صورت وجود ظرفیت؛ حضور سایر علاقه‌مندان بلامانع است.در پایان، فعالین نشریات ناهار میهمان معاونت فرهنگی دانشگاه خواهند بود.

ثبت نام تلفنی: 48393518    مهلت تا 14 مهر 98