سی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور به کار خود پایان داد

۱۲ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۹۴۳ اخبار فرهنگی کانون ها
در آئین اختتامیه سی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور که با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مجتمع امین قم برگزار شد، از برگزیدگان این دوره از جشنواره تجلیل به عمل آمد.
سی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور به کار خود پایان داد

آیت‌الله جعفر سبحانی مرجع عالیقدر شیعیان در این مراسم با اشاره به اینکه شریعت پیامبر گرامی اسلام پیوسته بود و لذا شریعت پیوسته نیز معجزه دائم لازم دارد، گفت: اگر معجزه دائم نبود مردم ایمان نمی‌آوردند و برای اینکه پیوسته اسلام معجزه داشته باشد، خداوند پیامبر گرامی اسلام را با معجزه دائم فرستاد؛ شریعت نامحدود، معجزه نامحدود لازم دارد.

وی با یادآوری این نکته که قرآن کریم معجزه نامحدود است، ادامه داد: در کلام دنیا هر عملی برای خودش یک محدودیت دارد اما کلام خداوند نامحدود است و لذا قرآن کریم نهایت ناپذیر است؛ بیش از ۱۴ قرن از معجزه قرآن می گذرد و علمای بسیاری روی این کتاب کار کردند اما هنوز جای کار بسیاری دارد و به همین علت مفسرین همچنان کار می‌کنند.

نفرات برگزیده  دانشگاه علامه طباطبائی در سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت به شرح زیر است:

حفظ قرآن کریم:
در رشته حفظ کل قرآن کریم، علی مستشاری راد از دانشگاه علامه طباطبایی، محمد گائینی و علی شیخ جامی از دانشگاه حکیم سبزواری به ترتیب مقام اول تا سوم، زهرا سلطان پور علی مشیری از مازندران، رقیه رضایی و سمانه سادات خان دوستی از دانشگاه بین المللی امام (ره) به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را دریافت کردند.

ترتیل:

در رشته ترتیل، علی مولایی از دانشگاه تفرش، امیر طیب طائبی از دانشگاه اصفهان، پیمان خیرخواه از دانشگاه ولیعصر رفسنجان به ترتیب رتبه های اول تا سوم و در حوزه خواهران، مریم محمدی کشوری از دانشگاه قم، ندا مرادی از دانشگاه علامه طباطبایی و زینب ضیا دوست از دانشگاه حکیم سبزواری به ترتیب موفق به کسب مقام های اول تا سوم شدند.

تواشیح:

در رشته تواشیح، گروه تواشیح نور از دانشگاه علامه طباطبایی، گروه تواشیح دانشگاه یزد و گروه تواشیح ناشطات از دانشگاه اصفهان حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

سبک زندگی ایرانی و اسلامی:

خدیجه ملائی آذر از دانشگاه علامه طباطبایی، علی کریمیان شهری از دانشگاه بیرجند و مریم انواری موفق به کسب رتبه های اول تا سوم شدند.

بخش هنری:

در رشته فیلم کوتاه، مسعود کلانتر، محمدصالح رضاداد و محمدرضا جودت پناه رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.