نشست صمیمانه دبیران انجمن های علمی دانشجویی با مدیر فرهنگی دانشگاه در موزه ملی ایران برگزار شد.

۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۹۹۶ اخبار فرهنگی انجمن ها
چهارشنبه 10 مهرماه دبیران انجمن های علمی دانشجویی پس از بازدید از موزه ملک، در محل موزه ملی ایران با حضور دکتر محمدامیرپناهی مدیر امور فرهنگی، آقای یوسف اسکندری معاون مدیر فرهنگی و کارشناسان انجمن های علمی نشست صمیمانه ای را برگزار کردند.

در این نشست دبیران علاوه بر انتقال تجربیات خود در چند ماه اخیر شروع به کار، در مورد نحوه برگزاری برنامه ها و کار تیمی، مشکلات خود را نیز بیان کردند. همچنین در این نشست انجمن علمی اقتصاد، ایده ژورنال کلاب ویژه انجمن های علمی را مطرح کردند.