فراخوان پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت (ویژه دانشجویان خارجی دانشگاه علامه طباطبائی) منتشر شد

۰۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۹ کد : ۱۹۵۳۰ اطلاعیه ها انجمن ها
پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت رویدادی برای رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویان است. این جشنواره به صورت سالانه و با سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی اداره کل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی و با همکاری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور و حمایت و مشارکت نهادهای مختلف دولتی و غیر دولتی برگزار می‌شود.
فراخوان  پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت (ویژه دانشجویان خارجی دانشگاه علامه طباطبائی) منتشر شد

در سال جاری فرصتی فراهم شده که دانشجویان خارجی دانشگاه‌های ایران جدای از فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی در چندبخش جشنواره نیز شرکت کنند. این دانشجویان می‌توانند فعالیت و آثار خود را به صورت فردی و گروهی در بخش‌های کتاب، اختراع، محتوای دیجیتال، فعالیت خلاقانه، ویژه و پویا ارائه نمایند.

بازه زمانی ارسال آثار: ا خرداد 1400 الی 1 خرداد 1401

دانشجویان می‌توانند آثار خود را در قالب فایل گزارش پیوست، پی دی اف یا اینفوگرافیک (پوستر سایز A1) تا روز شنبه 14 آبان ماه به آدرس ایمیل Anjomanelmi98.atu@gmail.com ارسال کنند.
شماره تماس واحد انجمن‌های علمی دانشجویی جهت کسب اطلاعات بیشتر: 48393511 (خانم جوادی) - 48383509 (خانم دامرودی) - 48393523 (خانم قناعتیان)

دریافت شیوه نامه پانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت ویژه دانشجویان خارجی دانشگاه علامه طباطبائی

دریافت شیوه نامه بخش ویژه انتخاب انجمن پویا در پانزدهمین جشنواره ملی حرکت

دریافت قالب ارسال فایلها